HiFi-butikken for musikkinteresserte

+47 909 18 346 13:00 - 17:00 (Man-Fre)

Ny til Hi-Fi?

Er du over gjennomsnittet glad i musikk og ønsker å kjøpe et hifi-system som kan tilfredsstille og glede din musikkinteresse? Lurer du på hvor du skal starte? Hvordan du kan orientere deg frem til riktig produktløsning, hvordan du kan fremtidssikre investeringen, hva du skal kjøpe først, hvordan vet du om produktet du kjøper er bra? Og når du har funnet riktig produkt, hvordan optimaliserer du lyden i ditt hjem?

Kom til Eksakt HiFi, – vi hjelper deg med alt dette!
Målet vårt er enkelt. Vi ønsker å bringe deg nærmere musikken du elsker, å la deg føle hver eneste tone, å oppleve musikken din med en klarhet og kraft som ikke kan sammenlignes med noe du noen gang har hørt. Filosofien vår er også enkel. Vi selger deg ikke noe med mindre vi mener det er bedre enn andre produkter tilgjengelig. For oss er «godt nok» ikke godt nok.

Demonstrasjon er metoden
Den eneste måten å gjenkjenne et virkelig godt musikkanlegg, er å høre det. Ved demonstrasjon får du en objektiv opplevelse av lyden. Føler du at lyden er bra, er den sannsynligvis dét. For å si det med andre ord: — Låter det bedre, ER det bedre!

Så hva lytter vi etter? Hvordan måler vi opplevelsen av lyd? Er det bassen, de høyfrekvente tonene, detaljene i musikken, hvor kraftig den er? Det enkle svaret er musikken. Lytt til musikken som om noen spiller for deg. Opplev rytmen, hvordan de ulike instrumentene samspiller. Akkurat som du vet/føler/kjenner at du overværer en god live-konsert, vet/føler/kjenner du igjen et godt musikkanlegg.

Installasjon
Blir forventningene dine tilfredstilt under demonstrasjon, kan vi forsikre deg om at den samme opplevelsen av lyden kan oppnås i ditt hjem. 

Vi har lang erfaring med god lyd, og veileder deg i valg av musikkanlegg, med installering og med optimalisering av valgt produkt.

Vi går til ytterpunktene for å forfølge musikalsk perfeksjon. Når du hører resultatene, vil du forstå hvorfor.

 

Velkommen innom for en helt spesiell musikkopplevelse!